BA Gezin, de familiale verzekering voor absolute gemoedsrust

U wilt uw gezin en uzelf beschermen tegen alle kleine en grote ongelukjes in uw privéleven?
Met de B.A. Familiale van AG Insurance, de “Top Familiale”, kiest u voor sterke oplossingen om de praktische en financiële gevolgen die voortvloeien uit uw Burgerlijke Aansprakelijkheid bij een ongeval of andere pechsituaties, het hoofd te bieden!

De “familiale” verzekering is niet verplicht, maar wel een absolute aanrader.
Deze verzekering vergoedt in uw plaats de schade die u, uw kinderen, de personen die onder uw dak wonen en uw huisdieren aan een derde veroorzaken. En de B.A. van AG Insurance gaat nog veel verder dan een verzekering van de aansprakelijkheid van uw huisgenoten:

  • een extra ruime notie van het gezin: gezin, samgensteld of niet, gasten, huishoudhulp, kinderen op kot, huisdieren … iedereen is gedekt!
  • speciale aandacht voor gezinnen met kinderen
  • de meest ruime gezinsverzekering met tal van unieke waarborgen
  • extra hoge verzekerde bedragen
  • Tussenkomst bij opzettelijke schade veroorzaakt door kinderen jonger dan 16 jaar
  • bijstand bij de verdediging van uw rechten met zeer hoge tussenkomsten, ook voor medische fouten
  • ...

Top Familiale: verwacht meer van uw verzekering

De Top Familiale van AG Insurance biedt u een bijzonder ruime bescherming …
Enkele niet zo voor de hand liggende voorbeelden tonen aan hoe ver deze verzekering gaat.

Uw poetsvrouw laat de stofzuiger vallen … op uw tenen. Resultaat: een operatie en zes weken gips.
Gelukkig zal dit voorval geen pijn doen in uw portemonnee. De Top Familiale vergoedt uw kwetsuren veroorzaakt door huispersoneel, een gezinshulp of een kind waarop u, al dan niet tegen vergoeding, op let.

Vrienden logeren bij u thuis. U bereidt het avondeten en slaat intussen een praatje met hen. Wanneer u de pasta afgiet, laat u de kookpot vallen. Het hete water verbrandt uw vriendin.
Uw contract komt tussen voor de stoffelijke en lichamelijke schade die zij lijdt.

Voor u gaat werken, zet u de vuilnisbak buiten. Een hevige windstoot blaast hem de straat op. Een bestuurder wenkt uit om uw vuilnisbak te ontwijken. Hij raakt hierbij meerdere geparkeerde auto’s en komt tot stilstand tegen het huis van uw buren …
De grillen van het weer komen u duur te staan: herstelling van de wagens, vergoeding van de kwetsuren … alles is voor uw rekening. Gelukkig dekt uw Top Familiale alle stoffelijke schade tot 4,8 miljoen en alle lichamelijke schade tot 24 miljoen EUR!

Uw zoon wordt in het ziekenhuis opgenomen om zijn amandelen te laten verwijderen. Maar dit doet blijkbaar geen afbreuk aan zijn energie. Tijdens een spelletje stoot hij de tv om.
Ook de schade aan een ziekenhuis- of hotelkamer is verzekerd, ongeacht de oorzaak.

Uw hond ontsnapt en bijt een voetganger … Wie zal dat betalen?
Geen zorgen. De Top Familiale is er ook voor de schade veroorzaakt door uw huisdieren en de schade aan alle dieren van anderen die u bewaakt.

U laat uw vakantiehuis in Spanje herinrichten. Bij het opruimen van de brokstukken, komt puin terecht op de auto van de buren.
Uw Top Familiale dekt uw burgerlijke aansprakelijkheid voor alle gebouwen voor persoonlijk gebruik, als eigenaar of huurder. Ook tijdens (ver)bouwwerken en overal ter wereld*!

* Met uitzondering van werken die de stabiliteit van het gebouw beïnvloeden.

Disclaimer