/sites/IBP2/SiteCollectionImages/Retail/Health/Healthcare-AGCareContinuity-Sa_4-7952-Vignette-600x266.jpg

AG Care Continuity

Deze pagina delen PrintE-mail

​Als u uw werkgever verlaat of met pensioen gaat, raakt u meestal ook uw beroepsgebonden hospitalisatieverzekering (= verzekering via uw werkgever) kwijt. De wet-Verwilghen geeft u de zekerheid dat u deze verzekering individueel kan voortzetten. U zet de verzekering dus in eigen naam verder, met waarborgen die minstens gelijkwaardig zijn aan deze van uw beroepsgebonden plan. Als uw verzekering via de werkgever via AG Insurance liep (Hospicare), dan kan u deze omzetten naar een verzekering AG Care Continuity.


Troeven

Complete verzekering

AG Care Continuity is volledig gelijkaardig aan AG Care Hospitalisatie, met uitgebreide waarborgen:

  • Hospitalisatie
  • Voor en na de opname (pre en post)
  • Zware ziekten
  • Dekking en bijstand in het buitenland
  • Derdebetalersregeling Medi-Assistance
  • Optie Delta

Kortom: een volledig pakket voor een volledige bescherming.

 

Zonder wachttijd en zonder medische uitsluitingen

Als u minstens 2 jaar ononderbroken aangesloten was - en uw laatste verzekeraar was AG Insurance - en u vraagt de individuele voortzetting aan binnen de 30 dagen na het verlies van uw beroepsgebonden plan, dan hoeft u zelfs geen medische vragenlijst in te vullen. Dit geldt ook voor uw gezinsleden die in het beroepsgebonden plan aangesloten waren.

 

Naar wens uit te breiden

Als u dat wenst kan u bij uw individuele voortzetting ook kiezen voor een upgrade van uw waarborgen (mits invullen van een medische vragenlijst). U bepaalt dus zelf een deel van uw polis, op basis van uw behoeften en budget.

 

Voor iedereen

Ook als uw beroepsgebonden verzekering via een andere verzekeraar liep, kan u zich individueel verzekeren in AG Care Hospitalisatie. In dat geval dient u wel een medische vragenlijst in te vullen. Een individuele voortzetting geldt trouwens niet enkel voor de werknemer die het bedrijf verlaat. Ook kinderen die niet langer onder hetzelfde dak wonen als (een van) de ouders of 25 jaar geworden zijn, kunnen de verzekering op eigen naam voortzetten.

Een individuele voortzetting moet altijd schriftelijk aangevraagd worden via het daartoe bestemde document dat u krijgt van uw werkgever. U kan het ook bij de documenten terugvinden.