/sites/IBP2/SiteCollectionImages/Retail/Health/Healthcare-Employees-CompleterSonAssuranceHospitalisation-SA_17-vignette.jpg

AG Care Vision

Deze pagina delen PrintE-mail

Hebt u een hospitalisatieverzekering via uw werkgever? Als u uw werkgever verlaat (bv. na pensioen of ontslag), verliest u meestal ook deze verzekering. We kunnen u echter meteen geruststellen: de wet-Verwilghen voorziet dat u de verzekering via uw werkgever altijd individueel kan voortzetten. Keerzijde van de medaille is dat dit vaak gepaard gaat met een premieverhoging. Deze premiestijging kan u echter opvangen met AG Care Vision. Bovendien hebt u ook recht op extra waarborgen bovenop deze van uw beroepsgebonden verzekering. Win-win dus!


Troeven

AG Care Vision: levenslange zekerheid over de waarborgen en premie van uw hospitalisatieverzekering

Een individuele voortzetting gaat meestal gepaard met een gevoelige stijging van uw maandelijkse premie. De premie van uw hospitalisatieverzekering wordt namelijk berekend op basis van uw leeftijd: hoe ouder u bent, hoe meer u betaalt. Deze toekomstige premieverhoging kan u echter vandaag al grotendeels neutraliseren door een bijkomende verzekering AG Care Vision af te sluiten. Zo bespaart u tot enkele duizenden euro's als u later met pensioen gaat en uw hospitalisatieverzekering individueel voortzet.

Stel, u onderschrijft in 2015 op 35-jarige leeftijd een AG Care Vision. In 2045, u bent dan 65 en zou met pensioen gaan, verliest u uw beroepsgebonden verzekering. Op dat moment zal uw AG Care Vision omgevormd worden naar een AG Care Hospitalisatie-verzekering. Hierdoor betaalt u, ook na 2045, slechts het tarief bepaald voor een 35-jarige in 2015 (+ jaarlijkse indexering), en niet het tarief van een 65-jarige in 2045.

AG Care Vision is ook interessant voor uw kinderen. Als u al op jonge leeftijd voor hen deze verzekering afsluit, zorgt u ervoor dat uw kinderen altijd kunnen genieten van een volledige hospitalisatieverzekering aan een voordelige premie. Een mooi alternatief op de maandelijkse cent op een spaarboekje!

AG Care Vision is echter meer dan het betaalbaar houden van uw individuele hospitalisatieverzekering. Na het verlies van uw beroepsgebonden verzekering kan u de omvorming vragen naar een AG Care Hospitalisatie, een van de meest uitgebreide individuele hospitalisatieverzekeringen op de markt. Bovendien geldt deze omzetting levenslang!

U blijft dus levenslang verzekerd tegen medische kosten, en dit aan een echt voordeeltarief.

Ook vandaag al beschermt AG Care Vision u en uw gezin

Wie een AG Care Vision afsluit, denkt nu al aan wat morgen zal brengen. Maar wist u dat deze verzekering voor u en uw gezinsleden ook vandaag al heel wat in petto heeft?

Zodra u AG Care Vision onderschrijft, krijgt u aanvullende voordelen bovenop uw beroepsgebonden verzekering. Uw AG Care Vision betaalt de medische kosten terug die buiten de verzekering via uw werkgever vallen, maar die wel gedekt zijn door de waarborgen van AG Care. Denk bv. aan het gebruik van bepaalde prothesen zonder wettelijke tussenkomst van uw ziekenfonds of kosten voor de behandeling van een zware ziekte die niet opgenomen werd in uw beroepsgebonden plan. Tot slot profiteert u ook van extra bijstand in het buitenland.

Optie Delta

U kan AG Care Vision ook uitbreiden met de waarborg Delta. Dit is de meest uitgebreide hospitalisatieverzekering, met

  • een verdubbeling van de voor- en nabehandelingsperiode tot 2 en 6 maanden;
  • terugbetaling van vruchtbaarheidsbehandelingen;
  • vergoeding aan 50 % van alternatieve geneeskunde;

U merkt het: AG Care Vision is een volledig én uniek concept op de markt!